Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kesäloma sij.

Haemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia kesäloma sijaisuuksiin.

Etsimme juuri sinua!

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja opiskelijat huomioidaan. Vaatimuksena on että lääkehoidon teoriaopinnot on hyväksytysti suoritettu.

Perehdytämme tehtävään.

Toimimme erikoissairaanhoidon jatkohoitopaikkana, sekä vastaamme oman alueen päivystyspotilaiden perusterveydenhuollon kysyntään. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti, sekä myös oppimaan uutta. Tiimit ovat jakautuneet kuntoutus, akuutti ja saattohoito/akuutti tiimeihin. Työskentelemme vastuuhoitaja toimintamallilla.

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava työ välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Et työskentele koskaan yksin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle tehtävästä tarkemmin. Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699.

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats