Sairaanhoitajia kaupunginsairaalan sijaisuuksiin

Jyväskylän kaupunki hakee

SAIRAANHOITAJIA / ALAN OPISKELIJOITA

kaupunginsairaalaan, sairaala Novan perusterveydenhuollon osastoille eri mittaisiin sijaisuuksiin 18.1.2021 alkaen.

Sairaanhoitajien sijaisuudet sijoittuvat uuden sairaala Novan perusterveydenhuollon osastoille, joissa hoidetaan laajasti akuutisti sairaita sisätauti- ja kirurgisia potilaita, haavoja, infektiopotilaita sekä ortopedisia leikkausten jälkeisiä tiloja. Osastojen toiminnot tarkentuvat uuden sairaalan käynnistymisen myötä.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK) tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla vähintään 140 opintopistettä suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti..

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitajat: Höök Joanna puh. 014 266 2405 ja Alaluusua Katariina puh. 014 266 2414. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Kaupunginsairaala
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats