Sairaanhoitajia kesäksi

Ansök senast  31.5.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Hoi sairaanhoitaja, vielä ehdit hakea viimeiseen täydennyshakuun kesäksi. Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia ympäri maakuntaa!

Meillä on vielä paikkoja kesälle seuraavasti:

- Kotihoitoon ympäri Päijät-Hämettä
- Perusterveydenhuollon vuodeosastoille Heinolaan ja Orimattilaan
- Kuntoutussairaala Jalmariin Lahteen
- Erikoissairaanhoitoon Lahteen, erityisesti jo valmistuneet sairaanhoitajat

Kerrothan hakulomakkeen avoimessa kentässä, missä paikassa työskentely sinua kiinnostaa.

Tarjoamme monipuolisia hoitotyön tehtäviä, asiantuntevat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia lääkehoitolupia. Meillä voit suorittaa tai päivittää lääkehoitoluvat, joista hyödyt kesätyön jälkeenkin vielä vuosia.

Sairaanhoitajan sijaisuuksia voivat hakea jo valmistuneet sekä opiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Rekrytointi

puh. 044 719 5018

rekrytointi@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Läs om arbetsgivare