Sairaanhoitajia (kotihoito, vuosilomasij.)

Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin vuosilomansijaisuuksiin Lohjan kaupungin Ikääntyneiden palveluiden kotihoitoon, kotiutustiimiin sekä varahenkilöstöön ja resurssipooliin. Myös hoitoalan opiskelijat otetaan huomioon.

Varahenkilöstön työntekijöiden sijoittuminen yksiköihin on pidempiaikaista. Resurssipoolin työntekijöiden rooli on liikkuvampi ja työpiste voi vaihtua päivittäin. Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kotihoidon moniammatillisissa tiimeissä koko Lohjan alueella.

Kotihoito on pääasiassa ikääntyneille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaan liittyvien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Sairaanhoitajaopiskelijalta edellytetään vähintään 150 opintopistettä.

Lisäksi odotamme hoitotyön osaamista, joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Arvostamme myös kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta kotihoidosta ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Meillä on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.

Ajokortti ja oman auton käyttö katsotaan hakijalle eduksi. Sijaiseksi valitun lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä. Kotihoidossa tehdään kaksivuorotyötä, yöhoito toimii omana toimintanaan. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan aikana.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Yhteystiedot:
Kotiutustiimi, varahenkilöstö ja resurssipooli, kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643 tai katariina.pelkonen@lohja.fi
Länsi-Lohjan kotihoidon aluevastaava Teija Wägg puh. 044 767 4884 tai teija.wagg@lohja.fi
Mäntynummi-Keskustan ja yöhoidon aluevastaava Jutta Tiesmäki puh. 050 561 3191 tai jutta.tiesmaki@lohja.fi
Nummentausta-Keskustan kotihoidon aluevastaava Pirjo Leinonen puh. 050 357 7890 tai pirjo.leinonen@lohja.fi
Routio-Keskustan kotihoidon aluevastaava Lea Loukkalahti puh. 050 326 6509 tai lea.loukkalahti@lohja.fi
Virkkala-Ojamon kotihoidon aluevastaava Sari Oksanen puh. 050 561 3193 tai sari.oksanen@lohja.fi
Päivätoiminta, kotihoidon aluevastaava Pia Riihioja puh. 050 355 2215 tai pia.riihioja@lohja.fi
Palveluohjauksen ja kotona asumisen tuen palvelupäällikkö Päivi Degerholm puh. 050 357 4534 tai paivi.degerholm@lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 1.12.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta. Kuoreen tunnus LOH-09-267-20.

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats