Skip to main content
test
Sairaanhoitajia, lähihoitajia ja laitoshuoltajia - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen kesäsijaisuudet 2022 on nyt haettavana!

Selänteessä on haettavana kesälle terveys-ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla eri pituisia sijaisuuksia erilaisiin tehtäviin. Haemme työkavereiksi sairaanhoitajia, lähihoitajia ja laitoshuoltajia sekä alan opiskelijoita. Mikäli kiinnostuit, pistä hakemus tulemaan.

Työ on 3-vuorotyötä. Voit hakemuksessasi itse vaikuttaa siihen missä yksiköissä olet halukas työskentelemään.

Arvostamme monipuolista osaamista. Tulethan toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä tärkeintä, työkaveria unohtamatta.
Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta. Arvostamme hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihimme ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa, joten jätäthän hakemuksesi ajoissa niin suunnitellaan yhdessä lisää. Tarvittaessa avustamme myös asunnon hankinnassa.

Laitathan hakemuksesi ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 402423. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ulla Muhonen
Rekrytointiyhdyshenkilö
ulla.muhonen@selanne.net
040 180 8963
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb