Skip to main content
test
Sairaanhoitajia, lähihoitajia, kesätyö, Muonio - Lapin hyvinvointialue

Etsimme Lapin hyvinvointialueen Pohjoisen-Lapin palvelualueen ikääntyneiden palveluihin alasta kiinnostuneita, reippaita ja motivoituneita sijaisia kesätöihin ja eri pituisiin sijaisuuksiin. Kesäsijaisuus alkaa toukokuun 2023 aikana tai sopimuksen mukaan. Työkokemuksen alalta katsomme eduksi. Haussa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat, hoiva-avustajat ja työkokemusta omaavat hakijat.

Muoniossa asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää tutkitusti maailman puhtainta ilmaa upean luonnon ympäröimänä. Muoniolainen on luonnostaan onnellinen, yhteisöllinen, aito ja välitön ihminen, kenen seurassa kuka tahansa tuntee itsensä tervetulleeksi. Muonion maisemassa vaihtuvat kalenterivuoden aikana kahdeksan upeaa vuodenaikaa, jotka lumoavat kauneudellaan, väriloistollaan ja aktiviteettimahdollisuuksillaan niin muoniolaisen kuin vierailijankin. Muonio tunnetaan mm. lukuisista tuntureista, monipuolisista vesistöistä ja lyömättömistä kalastusmahdollisuuksista.

Muonion ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Metsäniitty on valmistunut syksyllä 2021. Metsäniityssä on 25 ikääntyneille tarkoitettua palveluasumisen paikkaa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi tarjotaan avopalveluina kotona asuville ikäihmisille tilapäistä asumispalvelua (vuorotteluhoitoa) sekä päivä- ja yöhoitoa. Palveluasumisen asukkaalla on fyysisen, psyykkisen, kognitiivisen ja /tai sosiaalisen toimintakyvyn alentumista niin paljon, että hän tarvitsee ympärivuorokautista huolenpitoa ja valvontaa sekä hoitoa. Ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä asukkailla on oma asunto ja lisäksi käytössä yhteisiä tiloja.

Toinen palveluasumisen yksikkö Marjapaikka on 15 paikkainen se alkuperäinen Muonion ikäihmisten palvelukeskus. THL:n tutkimuksessa keväällä 2022 Palvelukeskus Marjapaikka sai koko maan parhaat ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakasarviot. Myös palveluasumisen yksikkö Metsäniitty pärjäsi kyselyssä. Se oli Lapin alueella toisena Marjapaikan jälkeen.

Tarjotaksemme laadukasta ja asiakaskeskeistä hoitoa, näemme tärkeänä, että palveluasumisen työntekijöillä on aito kiinnostus ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustava, kehittämismyönteinen ja lämmin tapa kohdata asiakkaita sekä kyky toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus. Otamme huomioon myös loppuvaiheen opiskelijat. Sairaanhoitajansijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira). Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan ja hygieniapassin. Tarkastamme haastateltavilta haastattelun yhteydessä alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintorekisteriotteen ja henkilöllisyystodistuksen.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Haastattelemme hakijoita ja valitsemme kesätyöntekijöitä mahdollisesti jo hakuaikana.
Asunnon järjestämisessä autamme parhaamme mukaan.

Tervetuloa Tunturi-Lappiin osallistumaan ikäihmisten hyvään hoitoon, heidän toiveitaan ja ajatuksiaan kunnioittaen.

Lisätietoja

http://www.lapha.fi
https://www.muonio.fi/hyvinvointipalvelut/ikaihmisten-palvelut/asumispalvelut.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kristiina Vettenniemi
vs. tehostetun palveluasumisen palveluvastaava
Palvelukeskus Marjapaikka ja Metsäniitty
Ikääntyneiden palvelut, Muonio
Lapin hyvinvointialue
040 4895184
kristiina.vettenniemi@lapha.fi

Lisätietoja

Lapin hyvinvointialue, Sosiaalipalvelut, Ikääntyneiden palvelut, Pohjoinen Lappi, ikääntyneiden asumisen palvelut, Muonio Metsäniitty

Lapin hyvinvointialue on maantieteellisesti Suomen laajin. Esimerkiksi Simosta Nuorgamiin matkaa on 620 kilometriä. Alueellamme toimii 17 kuntaa, 4 kaupunkia ja kaksi sairaanhoitopiiriä. Järjestämme vuodesta 2023 alkaen palvelut noin 177 000 asukkaalle ja toimimme neljällä kielellä, suomeksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Tutustu hyvinvointialueeseemme muualla verkossa: facebook.com/lapinhyvinvointialue. #LapinHyvinvointialue #SolekoHakea #TehemäPois #RakkauestaLappiin https://www.youtube.com/channel/UCOxNy_fQfznJNBR9yyhEGpg


Osoite: Ojustie 13, 99300 Muonio

Rekommenderade jobb