Sairaanhoitajia operatiivisille osastoille

Hae mukaan huippu porukkaan!

Haemme sairaanhoitajia Kymenlaakson keskussairaalan operatiivisille osastoille. Yhteistyö kolmen kirurgisen osaston välillä on tiivistä ja se mahdollistaa työnkierron kaikissa yksiköissä.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Odotamme hoitajiltamme muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittyä omassa työssään. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, monipuolisen työpaikan, mahdollisuuden kehittää kirurgisen hoitotyön osaamista sekä mitä mahtavimman työporukan.

Arvostamme kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä sekä aktiivista ja reipasta työotetta. Tule tekemään arvokasta työtä suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.
Työ on vaativaa, mutta sinä selviät siitä!

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Soita..
Palvelualuepäällikkö Susanna Kurki puh: 044 269 1536
Palveluesimies Elise Rissanen puh: 040 489 8569

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.