Sairaanhoitajia operatiivisille osastoille

Haemme sairaanhoitajia Kymenlaakson keskussairaalan operatiivisille osastoille 3B, 5A ja 5B

Osastoilla hoidetaan kirurgisia potilaita, KNK-potilaita, silmätautien ja suu- ja hammassairauksien potilaita. Yhteistyö kolmen kirurgisen osaston välillä on tiivistä ja se mahdollistaa työkierron kaikissa yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen sairaanhoitajan laillistus. Huomioimme haussa myös vuoden 2019 loppuun mennessä valmistuvat opiskelijat.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Odotamme hoitajiltamme muutosmyönteisyyttä sekä halua kehittyä omassa työssään. Tarjoamme monipuolisen työpaikan, mahdollisuuden kehittää kirurgisen hoitotyön osaamista sekä mukavan työporukan. Työ on kolmivuorotyötä. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Tehtävät täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Soita palvelualuepäällikkö Susanna Kurki puh: 044 269 1536

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.