Sairaanhoitajia sijaisuuksiin kotihoitoon

SAIRAANHOITAJIA määräaikaisiin sijaisuuksiin kotihoitoon

Kotihoito on tulevaisuuden ala. Kotihoito on asiakkaan kodissa tapahtuvaa hoivaa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon tehtävä on yhdessä läheisten ja yhteistyötahojen kanssa mahdollistaa asiakkaan itsenäinen ja laadukas elämä omassa kodissa mahdollisimman pitkään.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion kotihoidossa on avoinna kesäsijaisuuksia touko-syyskuun välisenä aikana. Voit olla valmis sairaanhoitaja tai alan opiskelija, jos sinulla on riittävät opintokokonaisuudet suoritettuna. Kerro osaamisesta hakemuksessasi.

Kotihoidossa työskentely on vaihtelevaa ja vastuullista kaksivuorotyötä. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisissa tiimeissä ja käytössä on uutta teknologiaa. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä suositellaan tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Kotihoito tarjoaa monipuolisen kesätyöpaikan innostavassa työyhteisössä. Täytä hakemus Kuntarekryssä. Kutsumme sinut haastatteluun hakemuksen perusteella. Sijaisuuksia täytämme sopivien hakijoiden löydyttyä kevään aikana.

Lisätietoja:
henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
palvelupäällikkö Laura Tolonen p. 044 419 5024
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
palvelupäällikkö Laura Tolonen p. 044 419 5024
sähköpostit: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!