Sairaanhoitajia silmäkeskukseen

Haemme sairaanhoitajia Silmäkeskukseen Kymenlaakson keskussairaalaan.

Silmäkeskuksessa tehdään silmäpotilaiden hoitotyötä poliklinikalla ja leikkaussaleissa. Poliklinikkatoimintaan kuuluu lääkäreiden ja hoitajien vastaanottotoimintaa, pientoimenpiteitä, laserhoitoja, injektiohoitoja sekä erilaisten silmätutkimusten tekemistä. Leikkauksista yleisimpiä ovat kaihileikkaukset.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu silmätautipotilaan monipuolinen hoitotyö ja sen kehittäminen poliklinikalla, pientoimenpiteissä ja laserhoidoissa, itsenäisesti suoritettavat erilaiset silmätutkimukset sekä silmäleikkauspotilaiden hoito ennen ja jälkeen leikkauksen sekä hoitotyö leikkaussalissa instrumenttihoitajana ja valvovana hoitajana. Myös omista erityisvastuualueista huolehtimien ja niiden kehittäminen kuuluvat työhön.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Valinnassa katsomme eduksi näytöt kehittämishakuisuudesta sekä perehtyneisyyden silmäsairauksiin.

Tehtävässä edellytetään oppimiskykyä ja -halua oman osaamisen kehittämiseen, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, kykyä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativiin tehtäviin, teknistä osaamista (paljon erilaisilla laitteilla tehtäviä mittauksia ja tutkimuksia), kykyä toimia joustavasti erilaisissa työpisteissä (poliklinikalla, leikkaussalissa, toimenpiteissä ym.) ja hyvää paineensietokykyä toimia suuren potilasmäärän ja muuttuvien tilanteiden keskellä rauhallisesti, yhteistyökykyisesti ja rakentavasti. Työssä edellytetään myös kehittymishakuisuutta, muutosvalmiutta, joustavuutta ja myönteistä asennetta työhön. Valintoja tehtäviin tehdään hakuajan kuluessa.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Heli Hippala p. 044 269 1548

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.