Sairaanhoitajia varahenkilöstöön

Laajennamme varahenkilöstötoimintaa ja haemme sairaanhoitajia Kymsoten sairaalapalvelujen varahenkilöstöön.

Odotamme sinulta valmiutta syventää osaamistasi toiminnan tarpeiden mukaisesti. Arvostamme halua ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön, myönteistä asenneta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja toimintayksiköissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monien mahdollisuuksien työn moniammatillisessa työyhteisössä. Varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamistasi erikoissairaanhoidossa tai perusterveydenhuollossa. Vai onko kotisairaalatoiminta sydäntäsi lähellä? Estitä toiveesi, etsitään sinulle toiveiden työ !

Noudatamme 6 kk koeaikaa.
Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä

Hakukelpoisuus laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut:
palveluesimies Pauliina Rönkä p 040 489 8458 ( Kymenlaakson keskussairaala)
tai
palveluesimies Saija Hämäläinen (Karhula- Hamina varahenkilöstö)p 040 072 8578
tai
palveluesimies Minna Mänttäri p 0442231285( Pohjois- Kymen sairaala)
palvelualuepäälikkö Aila Rantala p 040 487 6139

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.