Sairaanhoitajien ja lähihoitajien lyhyitä sij.

Sairaanhoitajien ja lähihoitajien lyhyitä sijaisuuksia yksittäisistä päivistä muutamiin päiviin.

Etsimme juuri sinua!

Haemme sairaanhoitajia ja lähihoitajia lyhyisiin määräaikaisuuksiin perusterveydenhuollon osasto työhön.

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja opiskelijat huomioidaan. Vaatimuksena on lääkehoidon teoriaopinnot hyväksytysti suoritettuna.

Perehdytämme tehtävään.

Toimimme erikoissairaanhoidon jatkohoitopaikkana, sekä vastaamme oman alueen päivystyspotilaiden perusterveydenhuollon kysyntään. Toiminnallisesti työskentelemme kolmessa eri tiimissä ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti. Tiimit ovat jakautuneet kuntoutus, akuutti ja saattohoito/akuutti tiimeihin. Työskentelemme vastuuhoitaja toimintamallilla.

Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava työ välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme sinulle tehtävästä tarkemmin. Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699.

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 050 3004 699.

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats