Skip to main content
test
Sairaanhoitajien keikkatyöt ja sijaisuudet Kampussairaaloissamme - Pirkanmaan hyvinvointialue 2023

Pirkanmaan hyvinvointialueella on 23 kuntaa, joissa asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta. Kaikille heille tarjoamme palveluja elämän eri vaiheissa. Iso organisaatio tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia päästä tutustumaan eri yksiköihin ja tehtäviin. Tavoitteenamme on taata yhdenvertaiset ja sujuvat palvelut kaikkialla maakunnassa.

Oletko sairaanhoitaja, jota kiinnostaa keikkatyö ja/ tai pidemmät sijaisuudet erikoissairaanhoidossa? Tykkäätkö vaihtelevasta työstä, jossa voit ylläpitää ja/ tai kehittää osaamistasi? Mikäli vastasit kyllä, jätä hakemus, vastaa hakulomakkeella esitettyihin kysymyksiin ja anna meidän hoitaa loput.

Meillä voit työskennellä kiinnostuksesi mukaisesti eri erikoisalojen parissa Kampussairaaloissamme Tays Keskussairaalassa, Tays Pitkäniemessä ja Tays Hatanpäällä. Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Sairaanhoidon opiskelijana voit tehdä meillä sairaanhoitajan sijaisuuksia, kun sinulla on kertynyt opinnoissasi 140 opintopistettä.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme sinut tarvittaessa haastatteluun, missä saat lisätietoja keikkatyön ja/ tai pidempien sijaisuuksien tekemisestä Pirkanmaan hyvinvointialueella. Ota haastatteluun mukaasi henkilöllisyystodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoiden tulee varautua toimittamaan meille oppilaitoksen virallinen (tai sähköisesti varmennettava) opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa ja suoritetut opintopisteet.

Jos tilanteesi muuttuu, etkä ole enää kysyttävissä keikkatyöhön ja/ tai sijaisuuksiin, päivitäthän tiedon profiiliisi Kuntarekryssä. Voit myös ilmoittaa tiedon meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi. Sijaisuuteen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voit tiedustella: rekrytointi@pirha.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan hyvinvointialue 2023

Pirkanmaan hyvinvointialueella on 23 kuntaa, joissa asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta. Kaikille heille tarjoamme palveluja elämän eri vaiheissa. Iso organisaatio tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia päästä tutustumaan eri yksiköihin ja tehtäviin, olitpa sitten tutkinnon suorittanut ja kokenut sairaanhoitaja tai alan opiskelija.

Rekommenderade jobb