Sairaanhoitajien kesälomasijaisuuksia

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalvelut tarvitsevat kesätyöntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme muun muassa sairaanhoitajia. Voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija. Kerro hakemuksessasi kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Hoitoalan opiskelijoiden kelpoisuusvaatimukset määräytyvät tehtävän mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus tai soita suoraan haluamaasi yksikköön. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Sijaisuuksia täytämme sopivien hakijoiden löydyttyä kevään aikana.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
KOTIHOITO kotihoidon osastonhoitaja Hannele Saarinen hannele.saarinen(at)naantali.fi, puh. 050 3302 453
BIRGITTAKOTI palvelukodin johtaja Katja Suuronen, katja.suuronen(at)naantali.fi, p. 050-3390511.
MYLLYNKIVENTIE RYHMÄKODIT (ELLEN, SYLVI ja ALLI) palvelukodin johtaja Anja Aaltonen. anja.aaltonen(at)naantali.fi, p. 0400- 230 390.
KATAVAKOTI (Rymättylä) ja KUMMELI (Velkua) palvelukodin johtaja Anja Aaltonen, anja.aaltonen(at)naantali.fi, p. 0400- 230 390.
TERVEYSKESKUSOSASTO osastonhoitaja Sirpa Martelius-Mäki sirpa.martelius-maki(at)naantali.fi, p. 050-4141198

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 18 800 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.