test

Sairaanhoitajien kesärekry, Sisätaudit, keuhko-, iho- ja allergiasairauksien toimialue, Tays

Hakuaika päättyy  14.4.2023 23:59

Hei sairaanhoitaja,

Pirhan mielenkiintoisin kesärekry on nyt käynnissä. Oletko Sinä meidän tuleva kesätyökaverimme? Toimialueella pääset työskentelemään monipuolisissa yksiköissä, esimerkiksi iho-, infektio-, keuhko-, munuais-, verisairauksia ja sisätauteja sairastavien potilaiden parissa.

Sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä oppimaan ja syventämään osaamistasi. Monipuoliset huippuyksikkömme tarjoavat sairaanhoitajille ja alan opiskelijoille mielenkiintoisia mahdollisuuksia työskennellä useiden eri potilasryhmien ja erikoisalojen parissa.

Tarjoamme sinulle uuden oppimista, sopivasti haastetta ja kannustavat työyhteisöt. Voit olla joko valmis sairaanhoitaja tai yli 140 opintopistettä suorittanut hoitotyön opiskelija. Työskentelyn tueksi saat yksilöllisen perehdytyksen sekä tiimin että osastonhoitajan tuen. Tarvittaessa suoritat lääkeluvat työyksikössäsi.

Meillä panostetaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan ja sinulla on mahdollisuus jatkaa työssä myös kesän jälkeen, mikäli niin sovimme.

Toimialueella kannustetaan palautteen antamiseen, ja käytössä onkin kuukausittainen hyvä tyyppi -äänestys!

Kesän parhaat työpaikat viedään nopeasti, laita siis hakemus pian ja etsitään sinua kiinnostava työyksikkö!

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, vuorotyö. Osa-aikatyö on neuvoteltavissa. Sijaisuuden koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus 15.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anna Silvennoinen, p. 044 472 2909
anna.silvennoinen@pirha.fi


Hakuaika päättyy 14.4.2023.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista rekrytointi@pirha.fi


Anna Silvennoinen
anna.silvennoinen@pirha.fi
044 472 2909

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan