Sairaanhoitajien kesäsijaisuuksia

HAEMME SAIRAANHOITAJIA KESÄLOMASIJAISUUKSIIN AVOSAIRAANHOITOON JA PÄIVYSTYKSEEN

Etsimme juuri sinua! Tervetuloa Kangasalan kaupungin ammattilaisten joukkoon

Haemme kesälomasijaisia Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen avosairaanhoitoon ja päivystykseen. Avosairaanhoitoon kuuluu kahdeksan OmaAsemaa, jotka sijaitsevat keskusterveysasemalla, Vatialassa, Ruutanassa, Sahalahdella, Pälkäneellä ja Luopioisissa. Päivystys sijaitsee keskusterveysasemalla.
Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Sairaanhoitajan tehtävä avosairaanhoidossa ja päivystyksessä on mielenkiintoinen, vaihteleva ja tarjoaa haasteita. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä.

Tehtävä sisältää sairaanhoitajan vastaanottoa OmaAsemilla, työskentelyä päivystyksessä, hoidon tarpeen arviointia puhelimessa, Covid-19 näytteenottoa sekä hengitystieinfektiovastaanotolla toimimista. Arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta. Korostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä.
Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
krista.hofmann@kangasala.fi
p. 040-8062160


Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
krista.hofmann@kangasala.fi
p. 040-8062160

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats