Sairaanhoitajien sijaisrekisteri, terveyskeskussairaala - Salon kaupunki

Sairaanhoitajien sijaisrekisteri, terveyskeskussairaala - Salon kaupunki

Haemme sairaanhoitajan sijaisia Salon terveyskeskussairaalaan. Terveyskeskussairaala tarjoaa innovatiivisen ja koulutusmyönteisen työympäristön tiloissa, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Keskimääräinen hoitoaika osastoillamme on 21 vuorokautta.

Jos kiinnostuit, ole hyvä ja täytä avoin työhakemus. Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Kelpoisuutena tehtäviin edellytetään sairaanhoitajan pätevyyttä eli terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Huomioimme myös alan opiskelijat sijaishaussa.

Eduksi luetaan potilastietojärjestelmä Effican tuntemus.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin.
Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Maija Iltanen, Salon kaupungin rekrytointiyksikkö, maija.iltanen@salo.fi, p. 02 778 2164 tai hallinnollinen osastonhoitaja Minna Santikko, minna.santikko@salo.fi, p. 044 772 3014

Salo, hyvinvointipalvelut, Sote
Adress: Salo

Salo on reilun 53 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla monipuolisen elinkeinoelämän sekä älykkään teknologian osaamisen kaupunki, joka toimii tehokkaasti ihmisen ja ympäristön parhaaksi. Lisätietoja www.salo.fi.

Mer om arbetsgivaren