Sakkunnig, Småbarnspedagogik - Sipoon kunta

Sibbo är en växande och utvecklingsinriktad tvåspråkig kommun i närheten av huvudstadsregionen där naturen, skärgården och landsbygden utgör viktiga faktorer. Målet för småbarnspedagogiken i Sibbo kommun är att stödja utvecklingen av barnets fysiska och språkliga färdigheter i en barnorienterad verksamhetskultur.

Vi söker till vår innovativa arbetsgemenskap en sakkunnig inom småbarnspedagogik för en ordinarie tjänst fr.o.m. 1.8.2019.

Din arbetsbeskrivning som sakkunnig omfattar servicesedelärenden inom den privata småbarnspedagogiken samt småbarnspedagogiken som ordnas med stöd för privat vård. Du ansvarar för att fatta beslut om att bevilja servicesedel, för utbetalning av servicesedel till privata serviceproducenter samt för övervakning av den privata småbarnspedagogiken i sin helhet tillsammans med en planerare inom småbarnspedagogiken.

Den sakkunnigas andra stora ansvarsområde är att fungera som sakkunnig för småbarnspedagogikens IT-system. Den sakkunniga har uppgifter som systemadministratör i bland annat följande program: Pro Consona, Varda, Titania. Därtill ansvarar den sakkunniga tillsammans med kommunens IT-tjänster om den utbildning och handledning gällande elektroniska system som erbjuds personalen inom småbarnspedagogiken.

Då servicenätet i vår växande kommun förändras vill vi förnya tjänsterna för småbarnsfostran så att de motsvarar de nuvarande behoven. Vi erbjuder dig en utsiktsplats i en dynamisk och framåtsträvande organisation. Det mångsidiga arbetet erbjuder utmaningar och du får påverka utvecklingen av verksamheten och arbetets innehåll på ett genuint sätt.

Behörighetskraven för tjänsten är barnträdgårdslärarexamen eller lämplig högskoleexamen samt goda kunskaper i båda inhemska språken. Uppgiften förutsätter att du har praktisk erfarenhet om servicesedelverksamhet samt om de datasystem som används inom småbarnspedagogiken. Tidigare erfarenhet om systemadministratörsuppgifter räknas som merit. Vi värdesätter goda interaktionsfärdigheter och en positiv attityd.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA) och i tjänsten tillämpas en prövotid på sex månader. Den som väljs till tjänsten skall visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan valet fastställs.

Vänligen lämna in din ansökan senast 24.6.2017 kl. 15.00 antingen via länken nedan eller www.sibbo.fi/rekry . Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Eventuella intervjuer ordnas tisdagen den 25 och torsdagen den 27 juni 2019. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

http://www.sibbo.fi
https://www.sipoo.fi/se/utbildning_och_smabarnspedagogik/smabarnspedagogik/kommunala_daghem

Närmare upplysningar ger chef för småbarnspedagogik Mervi Keski-Oja, mervi.keski-oja(at)sibbo.fi, tfn 09 2353 7500.

Bildning, Tjänster för småbarnspedagogik
Adress: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!

Mer om arbetsgivaren