Skip to main content
test
Samhällsingenjör - Kimitoöns kommun

Kimitoöns kommun söker en samhällsingenjör för tillsvidareanställning vid avdelningen för miljö och teknik.

Samhällsingenjören arbetar i ett team för infratjänster tillsammans med tekniska chefen, projektkoordinatorn, parkväsendet och servicepersonalen. Samhällsingenjören jobbar också i nära samarbete med fastighetsteamet.

Samhällsingenjören svarar för planeringen, konkurrensutsättningen och övervakningen av nya infraprojekt. Till arbetsuppgifterna hör också att bedöma behovet av underhåll av vägar, hamnområden, bryggor och andra uteområden samt förbereda saneringar av dem. Samhällsingenjören svarar dessutom för behandlingen av gräv- och placeringstillstånd samt för beredningen av bidragsprocessen för enskilda vägar. Hen deltar också i uppgörande av budgeten tillsammans med tekniska chefen.

Som samhällsingenjör samarbetar du med tjänsteleverantörer samt interna och externa intressenter, är en del av kundserviceteamet för infratjänster och vikarierar vid behov underhållsingenjören inom fastighetstjänsterna.

Vi söker dig som har en för uppgiften lämplig utbildning, till exempel ingenjör i samhällsteknik (YH) eller annan motsvarande examen.
Du är van vid att ta egna initiativ, är bra på att prioritera och har ett aktivt och positivt arbetssätt. Vi ser gärna att du har ett självständigt grepp i arbetet, har förmåga att fatta egna beslut och kommer bra överens med olika människor samt att du kan uttrycka dig på svenska och finska både muntligt och skriftligt.

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Teknisk chef Oscar Lindblad, tel 040 624 8405, oscar.lindblad@kimitoon.fi

Lär dig mer om oss

Miljö och teknik

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 550 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Kimitoöns kommun är en rökfri kommun.


Adress: Vretavägen 19, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb