Semestervikarie för socialhandledare - Hangö stad

Vi söker en socialhandledare som semestervikarie

Kom och tillbringa sommaren i vår soliga sommarstad!

Är du redo för ett intressant och utmanande arbete? Vi söker till sommaren 2021 en socionomvikarie till enheten för vuxensocialt arbete. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och inkluderar uppgifter inom handikappservice, utkomststöd, rehabiliterande arbetsverksamhet och socialt arbete inom rus- och mentalvård samt äldreomsorgen.

För uppgiften krävs socionom YH examen i enlighet med behörighetsvillkoren för yrkespersonal inom socialvården (Lag om yrkesutbildade personer inom socialvården, 817/2015).

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön enligt AKTA (uppgiftsrelaterad lön 2730,85 €/mån.) samt möjlighet, att vid behov använda stadens bil under tjänstetid. Vi kan även hjälpa till med att hitta bostad om det behövs.

Arbetsuppgifterna förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och tillfredsställande muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket samt multiprofessionella teamarbetskunskaper. Körkort och goda IT-kunskaper ses som en fördel. Socialservicecentralen använder programmet Pro Consona.

Vikariatet söks senast 30.8.2021 kl. 15.00 via Kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar beaktas. Om lämplig sökande hittas, anställer vi redan under ansökningatiden.

Hangö 17.6.2021

Grundtrygghetsverket

Läs mer

http://www.hanko.fi/sv

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger socialservicechef Elisabeth Sundberg, 040 830 1913, elisabeth.sundberg@hanko.fi

Lär dig mer om oss

Hangö stad, Socialservicecentralen

Hangö - En liten stad vid havet

Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Vi är en rökfri kommun.


Adress: Vinkelgatan 12, 10900 Hanko

Rekommenderade jobb