Serviceansvarig - Borgå stad

Vi söker just dig, erfaren matserviceprofessionell för serviceansvaringens tjänst!

Vi här hos Affärsverket Borgå lokalservice producerar tjänster i anslutning till kostservice, renhållning och fastighetsskötsel, och har cirka 300 anställda. Vi erbjuder tjänster för välmående: Vi bryr oss om att vardagen för invånare i Borgå är smidig, smaklig, hälsosam och trygg.

Nu söker vi tre serviceansvariga till ordinarie arbetsförhållande från 1.8.2021 eller enligt överenskommelse.

Arbetstid är 38,25 h/vecka. Till arbetsuppgifterna hör att ansvara för verksamheten av betjäningsköket.

Kompetenskrav: yrkesutbildning inom catering-området, 2 års erfarenhet av betjäningsköks-arbete och hygienpass. Kockutbildning räknas som merit.

Innan valet fastställs bör de som väljs visa upp ett straffregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd, innan prövotiden går ut. Prövotiden är sex (6) månader.

Lönen fastställs enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet, AKTA.

Skicka din ansökan senast 21.5.2021 före kl. 15 via Sök nu länken.

Läs mer

https://www.borga.fi/borga-lokalservice

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger produktionschef Sanna Nyman puh. 040 662 7945.

Lära dig mer om oss

Affärsverket Borgå lokalservice

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs