Skip to main content
test
Serviceförman, socialvårdens resursenhet - Österbottens välfärdsområde

Kom till oss som SERVICEFÖRMAN

Vi söker
en serviceförman till till en ordinarie tjänst vid Österbottens välfärdsområde med placering till en början inom socialvårdens resursenhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att rekrytera personal till akuta behov samt till visstidsanställningar till enheten, i förstahand till mental- och missbrukarvården samt till barnfamiljearbete. Målet med enheten är att svara på olika vikariebehov inom resultatområdet och på resultatenheterna så snabbt och heltäckande som möjligt genom att bygga upp en egen reservpool.

Tillsammans representerar vi arbetsgivaren vid olika mässor och samarbetstillfällen samt satsar på synligheten i sociala medier. Social- och hälsovårdutbildningsanstalter är våra viktiga samarbetspartners.

Om du har idéer, hur vi får rekryterat nya arbetstagare, du är positiv och har god kundbetjäningsförmåga, är bra på att organisera samt har stresstålighet - Då är du personen vi söker.

Behörighetskrav:
Legitimerad yrkesutbildad person inom socialvården eller hälso- och sjukvården med en högskoleexamen innefattande 60 studiepoäng ledarskapsstudier ELLER en lämplig högskoleexamen kompletterad med 60 studiepoäng ledarskapsstudier.
God förmåga att i tal och skrift använda det andra inhemska språket som inte är den sökandes modersmål.

Vi tar även i beaktande studerande i slutskedet av studierna.

Prövotid tillämpas.

Läs mer

http://www.osterbottensvalfard.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

koordinerande serviceförman
Nina Lähdemäki
tfn 040 555 2719
nina.lahdemaki@ovph.fi

Lär dig mer om oss

Österbottens välfärdsområde

Österbottens välfärdsområde svarar för skötseln av social-, hälso- och sjukvård samt räddningstjänster i landskapet Österbotten.


Adress: Österbotten, 65100 Vaasa
Österbottens välfärdsområde - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb