Skip to main content
test
Servicehandledare - Mariehamns stad

Nu söker äldreomsorgen i Mariehamns stad en vikarierande SERVICEHANDLEDARE

VÅR VERKSAMHET
Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 200 medarbetare. Äldreomsorgen har två boenden Trobergshemmet och Odalgården som erbjuder boendeservice i olika former såsom korttidsvård, effektiverat serviceboende och institutionsboende. Vid äldreomsorgens enhet för hemmaboendeservice erbjuds hemservice samt dag- och drop in verksamhet. Till äldreomsorgens service hör även närståendevård för personer som är 65 år eller äldre.

SERVICEHANDLEDNING INOM ÄLDREOMSORGEN
Servicehandledningen erbjuder rådgivning, information och handledning till personer som är 65 år och äldre samt till deras närstående om vilken service som äldreomsorgen kan erbjuda till hemmaboende personer. Målet med servicehandledningen är att stöda ett meningsfullt liv och äldres förmåga att klara sig i sitt eget hem så länge som möjligt.

SERVICEHANDLEDARENS ARBETSUPPGIFTER
Till servicehandledarens huvudsakliga arbetsuppgifter hör att utreda behov av äldreomsorgens service till personer som är 65 år och äldre samt är kontaktperson för närståendevårdare. Servicehandledaren arbetar i ett nära samarbete med äldreomsorgens socialarbetare och vikarierar vid dennes frånvaro. Servicehandledaren deltar i möten med syfte att utreda klientens behov av service där klientens individuella situation alltid är i centrum.

Till arbetsuppgifterna hör även att vara äldreomsorgens kontaktperson gällande kultur, hälsofrämjande hembesök samt ansvara över äldreomsorgens facebook och webbsida. Servicehandledaren administrerar även personalens kompetensutveckling samt studerandes praktik. Servicehandledaren deltar regelbundet i möten tillsammans med äldreomsorgens administrativa ledning.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en yrkeshögskoleexamen som socionom YH med registrering i Valvira eller motsvarande utbildning.

Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har ett gott samarbete och bemötande. Din arbetstid är förlagd till vardagar och dagtid.

För att lyckas i arbetet besitter du förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både internt och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner samt kan anpassa dig till olika situationer. Du är den som ser möjligheter i förändringar och har ett prestigelöst förhållningssätt.

I din omgivning skapar du lugn och stabilitet genom att inge förtroende och skapa tilltro och tillit. En viktig del i arbetet är att du har förmågan att planera och organisera ditt arbete, lätt för att sätta upp mål samt följa upp och avsluta aktiviteter.

VILLKOR
Vi erbjuder ett vikariat på 80 % under perioden augusti - 31.05.2023, prövotid tillämpas. Sista ansökningsdag är den 03.07.2022. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vecka 23-24: Biträdande äldreomsorgschef Christina Karlsson, tfn. +358 18 531730 eller christina.karlsson(at)mariehamn.ax
Vecka 25-26: Äldreomsorgschef Evelina Grandell-Rosenlund, tfn. +358 18 531736 eller evelina.grandell-rosenlund(at)mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Socialsektorn, Äldreomsorg

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Torggatan 17, 22100 Mariehamn

Rekommenderade jobb