test
Serviceingenjör, sjukhusteknik - Vasa sjukvårdsdistrikt

Vi söker
en serviceingenjör i kommunikationsteknik till resultatområdet för förvaltning. Till en början kommer ingenjörsuppgiften att vara placerad på resultatenheten för sjukhusteknik.

Uppgiften kräver lämplig högskoleexamen. Vi värdesätter branscherfarenhet och söker en duktig, självständig, serviceinriktad och motiverad person som är beredd att lära och utveckla sig i arbetet.

Du kommer att få arbeta med kommunikations- och säkerhetsteknik samt arbetsledning. Din huvudsakliga uppgift är att sköta och samordna det dagliga arbetet som anknyter till de kommunikations- och säkerhetstekniska systemen, men kommer också att få utveckla dessa system och de rutiner som är förknippade med dem och arbeta med projektledning. Du ska varken vara rädd för att vid behov ta tag i kabelrullar eller hammare eller få panik om du måste jobba med dokumentation eller till och med kodning. Du behöver naturligtvis inte kunna allt när du börjar hos oss, för vi ser nog till att du får den introduktion och utbildning som du behöver för att sköta dina uppgifter. Det viktigaste är att du passar in i vårt gäng. Hos oss får du möjlighet att följa med utvecklingen inom sjukhustekniken och arbeta i en yrkeskunnig och motiverad arbetsgemenskap som har en positiv och aktiv inställning till arbete.

Behörighetskrav: lämplig högskoleexamen.
Språkkunskapskrav: god förmåga att i tal och nöjaktig förmåga att i skrift använda det andra inhemska språket som inte är den sökandens
modersmål.

Den valda bör före tillträdandet av befattningen inlämna godtagbart läkarutlåtande om hälsotillstånd.

Prövotid tillämpas.

Läs mer

http://www.vasacentralsjukhus.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Chef för sjukhusteknik Petri Luoma
tel. 06 213 8100 (frågor: må-to kl. 9-10)
petri.luoma@ovph.fi

Lär dig mer om oss

Österbottens välfärdsområde

Samkommunen för Österbottens välfärdsområde som består av tretton kommuner i Österbotten tillhandahåller den social- och primärvård samt specialiserade sjukvård som ordnas i regionen.


Adress: Sandviksgatan 2-4, 65130 Vaasa

Rekommenderade jobb