Skip to main content
test
Servicerådgivare - Lohjan kaupunki

Lojo är en livlig och hållbart växande stad i metropolområdet omfamnad av landsbygden. Staden är känd som ett val för levnadsglada människor.

VisitLohja är Lojo stads turistorganisation och tillhandahåller turisttjänster på tre olika verksamhetsställen i Lojo, nämligen turistinformationen på Larsgatan, Tytyri Upplevelsegruva och hamnkontoret i Aurlax. Lojo är för tillfället ett mycket intressant turistmål och turismen ökar stadigt.

Vi letar nu efter tre servicerådgivare för tiden 2.1. - 31.12.2024 som kommer ha en garanterat mångsidig arbetsbeskrivning, i och med att dina dagar består av både BtoB-marknadsföring och kundservice. Det är inte heller ovanligt att du uppträder som maskot i vardagen inom detta turismteam.

Du kan leverera vänlig service på finska, och också någorlunda väl på svenska och engelska. Tjänsten tillhandahålls huvudsakligen i två skift alla dagar i veckan. Vi uppskattar särskilt att du som sökande har kompetens inom digital marknadsföring.

Är du en fördomsfri kundbetjänare och en expert med mångsidiga färdigheter? Sök jobb i Lojo.

Lojo stad är utbildningsvänlig och stöder de anställdas utbildning. Vi erbjuder förmåner som stöder din ork och ditt välbefinnande, pausgymnastikprogram, förmåner för välbefinnande och motion samt lunchförmån. Vi uppskattar balans mellan arbete och fritid.

Behörighetsvillkor är lämplig högskoleexamen, examen på institutnivå eller yrkesexamen.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2560,26 €/mån., enligt AKTA.I befattningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo.

Intervjuerna hålls vecka 50.

Mer information lämnas av turistchef Jarkko Koskenmäki tfn 040 686 7083, jarkko.koskinmaki@lohja.fi

Lojo stad satsar på personalens välbefinnande och utveckling. Vi uppskattar vår personals kompetens och strävar efter att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i arbetet. Lojo stad uppskattar likvärdighet och mångsidighet i arbetsgemenskapen. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder.

Lojo är frivilligt tvåspråkig stad.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 4.12.2023 kl 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-71-23. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Turism

Välkommen till Lojo – en stad för levnadsglada människor!

Lojo är en livlig stad i metropolområdet omfamnad av landsbygden. Staden är känd som ett val för levnadsglada människor. Vi har en rik historik, skön natur och ett livligt stadsliv. Lojo är en plats som känns som hemma redan från första ögonblicket.

Vi är en hållbart växande insjöstad i Västra Nyland i korsningen av två stora vägar cirka 45 minuter från huvudstadsregionen. Arbetsresan från huvudstadsregion går bekvämt motströms.

Lojo stad har över 2 000 anställda. Vi erbjuder kontinuerligt intressanta jobbmöjligheter inom flera branscher, såväl inom den tekniska sektorn som inom bildningssektorn. På Lojo stad skapar vi högklassiga och smidiga tjänster och en trevlig och livskraftig boendemiljö för närmare 46 000 Lojobor och tusentals sommargäster.

VisitLohja är Lojo stads turistorganisation och tillhandahåller turisttjänster på tre olika verksamhetsställen i Lojo, nämligen turistinformationen på Larsgatan, Tytyri Upplevelsegruva och hamnkontoret i Aurlax.


Adress: Larsgatan 50, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb