Seudullinen maahanmuuttajatyön koordinaattori

Kotkan kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden vastuualueella, maahanmuuttajapalveluissa, on haettavana seudullisen maahanmuuttajatyön koordinaattorin sijaisuus 1.12.2020 -30.6.2021. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö. Mahdollisuus osa-aikatyöhön.

Etelä-Kymenlaakson kunnissa maahanmuuttajien kotoutuminen perustuu yhteiseen, seudulliseen kotouttamisohjelmaan. Siten seudullisen maahanmuuttajatyön koordinaattorin työtä ohjaa Etelä-Kymenlaakson seudullinen kotouttamisohjelma.

Seudullinen maahanmuuttajatyön koordinaattori kehittää toimintamalleja kaksisuuntaiseen kotoutumiseen yhteistyössä kuntien, seurakunnan, Kymsoten ja kolmannen sektorin kanssa.

Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä maahanmuuttotyön toimintakenttään ja kotoutumiseen liittyviin asioihin. Arvostamme itsenäistä työotetta, verkostotyön osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 3036,53 euroa/kk.

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Palvelussuhteessa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Työhaastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7895 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.A.

Hakuaika päättyy 30.11.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

vs. maahanmuuttajatyön johtaja Anu Kilpinen, anu.kilpinen@ kotka.fi, p. 040 560 5937

Kotkan kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue, Maahanmuuttajapalvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.