Siivooja - Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy

Siivooja - Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua keikkaluonteiseen työsuhteeseen loistavaan joukkoomme Arkean siivouspalveluihin.

Työkohdeet sijaitsevat Turussa.

Haemme osaavaa siivoojaa. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisessa ja vaihtelevassa työympäristöissä. Työ on aamu- sekä iltatyötä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Työhön soveltuva ammattitutkinto katsotaan eduksi. Työ täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tuntuuko tehtävä omalta?

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Läs mer

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antavat palveluesimiehet sähköpostitse: anne.jussi@arkea.fi, briitta.keskitalo@arkea.fi;jonna.svard@arkea.fi;sari.makitalo@arkea.fi

Arkea Oy
Adress: ., 20100 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Mer om arbetsgivaren