Siivooja - Sotkamon kunta

Siivooja

Sotkamon kunnan ateria- ja siivouspalveluissa on haettavana määräaikainen siivoojan toimi, ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020

Siivoojan tehtäviin kuuluvat koulun ylläpito- ja perussiivoukset.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutus sekä riittävä työkokemus vastaavasta tehtävästä.

Toivomme tervetulleeksi joukkoon henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöön. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakeukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/ puhtaanapitopalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 20.6.2019 klo 16.00.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Ateria- ja siivouspalvelujohtaja, p. 044 750 2241

Sotkamon kunta, Ateria- ja puhtaanapitopalvelut
Osoite: Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.
Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan