Siivooja - Turun Seudun Kiinteistöpalvelu Oy

Siivooja

Oletko sinä etsimämme siivooja, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule tekemään puhdasta jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.

Toimimme asiakkaan arjessa mm. oppilaitoksissa, toimisto- ja liikekiinteistöissä sekä terveydenhuollon, liikunnan ja kulttuurin kohteissa. Me haluamme taata, että siivouksen laatu on hyvä joka päivä. Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, loistavat työkaverit ja modernit työvälineet sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Haemme sinua itsenäiseen työhön tottunutta osa-aikaista siivoojaa aamukohteisiin Turun alueelle vahvistamaan Arkean siivouspalvelua. Työ alkaa kohteen tarpeen mukaan klo 5.00-6.00 välillä.

Toivomme aiempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Kokemus koulu- tai toimistosiivouksesta siivouksesta katsotaan eduksi.

Tuntuuko tehtävä omalta? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antavat palveluesimies Sari Mäkitalo ja Heini Virtala sähköpostitse sari.makitalo@arkea.fi ja heini.virtala@arkea.fi.

Arkea Oy
Osoite: ., 20100 Turku

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan