Skip to main content
test
Siivooja - Iitin kunta

Siivoojan tehtävä koostuu siivoustehtävistä ja työkohteesta riippuen työ sisältää oheispalvelutehtäviä. Työaika on 38,25 h/vko ja työaika ajoittuu klo 6.00 - 18.00 välille.

Edellytämme soveltuvaa siivouspalvelun ammattitutkintoa tai muuta koulutuksella ja työkokemuksella hankittua pätevyyttä, jota työn hoitaminen edellyttää. Arvostamme vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutussuhteita ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


Toimi täytetään 1.9.2022 alkaen.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Ristola, puh. 040 4833 988 (arkisin klo 13.00 - 15.00) tai sähköpostilla paivi.ristola@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, Hallintopalvelut, Siivouspalvelut

Iitti on n. 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä Suomen nopein kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan tuo rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Rautatienkatu 20 - 22, 47400 Kausala

Rekommenderade jobb