Skip to main content
test

Haemme kuntaympäristöpalvelujen toimialalle siivoojaa puhtaanapidon ammattitehtäviin vakinaiseen työsuhteeseen Ylläsjärvelle.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on puhtaus- ja kiinteistöalan ammattitutkinto tai monipuolinen kokemus edellä mainituissa tehtävissä. Arvostamme joustavuutta, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä ryhmässä ja yksin. Hygieniapassi on välttämätön.

Siivoojan sijoituspaikka on Ylläsjärven koulu ja päiväkoti. Työ painottuu arkipäiviin ja aamuvuoroihin, mahdollisuus sovittaessa työskentelyyn vaihtoehtoisesti iltaisin.

Työhyvinvoinnin edistämiseksi meillä on käytössä liikunta- ja kulttuurietuus sekä työterveyshuoltopalvelut.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan ja on työsuhteen alkaessa 1956,28 €. Koeaika on 6 kk. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset pyydämme jättämään 19.8.2022 klo 15:00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Peuraniemi, siivoustyön esimies
paivi.peuraniemi@kolari.fi tai 0400 696 344

Lisätietoja

Kolarin kunta, Kuntaympäristöpalvelut

Tervetuloa tunturien, vapaana virtaavan Tornion-Muonionjoen ja lohen valtakuntaan!

Kolari tunnetaan upeasta luonnostaan, kahdeksasta värikkäästä vuodenajasta ja Ylläksen kansainvälisestä luontomatkailukeskuksesta. Kuntamme on kuulu myös vieraanvaraisuudestaan ja taidosta ottaa uudet tulokkaat lämpöisesti vastaan. Meille on hyvä tulla töihin, asumaan ja elämään.

Kolarin 3 800 asukasta viihtyvät 16 erilaisessa kylässä, jotka tarjoavat yhteisöllisyyttä, rauhaa ja touhua oman maun mukaan. Useassa kylässämme on talkootyönä rakennettujen valokuituverkkojen ansiosta myös loistavat etätyön tekemisen mahdollisuudet. Tutustu kyliemme ihmisiin, luontoon ja uskomattomiin tarinoihin osoitteessa www.kylienkolari.fi.

Vapaa-ajan viettoon kuntamme tarjoaa mahtavan Ylläksen palveluineen ja reittiverkostoineen, Suomen suosituimman Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, Euroopan suurimman aapasuon Teuravuoman sekä valjastamattoman ja lohestaan tunnetun Tornion-Muonionjoen sivujokineen ja -järvineen.

Matkailu on tärkein elinkeinomme, ja Kolarissa sijaitsee myös malmivarantoja. Täällä taidetaan luonnontuotteiden hyödyntäminen, käsityöt sekä perinteinen porotalous. Kehittämisen keskiöön on nostettu lähiruuan tuottaminen luontomme tuotteista.

Kolari on portti Tunturi-Lappiin ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: Suomen pohjoisin rautatieasema löytyy Kolarin kirkonkylältä, kansainvälinen lentokenttä naapurikunnasta Kittilästä ja Ruotsi rajajoen toiselta puolen. Kolaria halkoo valtatie 21/E8, joka johtaa Kilpisjärven kautta Norjaan ja palvelee arktisen testauksen älytienä.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb