Siivooja Lucina Hagmanin koulu - Karleby stad

Siivooja Lucina Hagmanin koulu

Haemme määräaikaista siivoojaa 13.8.2019 alkavaan työsuhteeseen tai sopimuksen mukaan Lucina Hagmanin koululle. Työsuhde kestää 30.6.2020 saakka. Työaika on 38,75 h/ vko ja päivittäinen työnsuoritusaika klo 06.00-18.00 välillä.

Edellytämme:
Hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta ja työkokemusta.
Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.
Työssä tarvitaan IT-perusosaamista.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Koeajan aikana työntekijän on esitettävä hyväksyttävä todistus työterveyshuollon työhöntulotarkastuksesta ja huumetestistä.

Valintaperusteena on soveltuva koulutus, työkokemus ja soveltuvuus kyseiseen työtehtävään sekä mahdollinen haastattelu. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hakemukset vain kuntarekryn kautta 23.6.2019 klo 18:00 mennessä.
www.kuntarekry.fi

Työkohde on ensisijaisesti Lucina Hagmanin koulu, Marttilankatu 1, Kälviä, mutta satunnaisesti myös muu kohde puhtaus ja -ruokapalveluissa.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Palveluesimies Marjo Manninen p. 044 7809995, sähköposti; marjo.manninen@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelut
Osoite: Marttilankatu 1, 68300 Kälviä

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia.
.
Kokkolan kaupungin Puhtaus-ja ruokapalvelut on Kaupunkiympäristön alainen tulosyksikkö.
Puhtauspalvelut tuottavat, ostavat ja kehittävät asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä siivous- ja oheispalveluita kaupungin virastoille ja laitoksille. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuetaan monilla eri tavoilla koko työuran ajan.
www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan