Siivooja, osa-aikainen

Kannuksen kaupungin ruoka- ja puhdistuspalvelut hakee SIIVOOJAA vakituiseen osa-aikaiseen (20 h/vko) työsuhteeseen.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Työajat vaihtelevat klo 6.00 - 18.00 välillä. Tehtävä on kiertävä ja työkohteet sijaitsevat eri puolilla keskustan alueella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva siivous-/ravintohuollon ammattitutkinto tai muu koulutuksella ja työkokemuksella hankittu pätevyys, jota työn hoitaminen edellyttää.

Tehtävä täytetään 1.4.2021 lukien tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tehtävään 26.2.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi sivuston sähköisen hakulomakkeen kautta. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö Sirpa Maliniemi
puh. 044 4745 252
sirpa.maliniemi@kannus.fi

Ruoka- ja puhdistuspalvelut
Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Kannus on virkeä noin 5500 asukkaan kaupunki Keski-Pohjanmaalla. Sijaintimme on hyvä, etäisyys naapurikaupunkeihin on noin 40 kilometriä. Tarjoamme hyvät peruspalvelut asukkaille ja yrityksille. Kannus on turvallinen paikka asua ja maaseutumainen miljöö tarjoaa asumiseen ja elämiseen omaa tilaa ja mahdollisuuksia. Hyvät vapaa-ajanpalvelut houkuttavat harrastamaan ja liikkumaan Kitinkankaan alueelle.

Kaupungin strategian mukaisesti pidämme talouden kunnossa ja kehitämme palveluita yhteistyössä alueellisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluluidemme tärkein voimavara. Tervetuloa töihin meille!