Skip to main content
test
Siivoojien ja laitoshuoltajien sijaisuudet - Ylöjärven kaupunki

Haemme työntekijöitä siivoojien ja laitoshuoltajien eri pituisiin sijaisuuksiin Ylöjärven kaupungin kiinteistöihin. Alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Kohteita ovat mm. kaupungin koulut, päiväkodit, urheilutalo, kirjasto ja kaupungintalo. Työ on kokopäivätyötä, mutta on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Palkkaus KVTES:in mukainen.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspalvelupäällikkö Minna Lahtinen p. 050 3072673, siivouspalveluesimies Tiina Hyssy p. 050 350 4312 tai siivouspalveluesimies Tiina Reiman p. 050 551 3213.

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä. Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 500 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.

Tekniikka- ja ympäristöosasto koostuu hallinnon ja kehittämisen, yhdyskuntateknisten palveluiden, toimitilojen sekä kaavoitus- ja maankäyttöpalveluiden ja lupa- ja valvontapalveluiden vastuualueista.

Osaston tehtävät koostuvat mm. kaupungin kunnallisteknisestä suunnittelusta, liikenneväylien ja yleisten alueiden rakentamisesta ja kunnossapidosta. Lisäksi osasto huolehtii kaupungin käytössä olevien toimitilojen rakennuttamisesta, hallinnoinnista ja ylläpidosta.

Osasto vastaa rakennusvalvonnan ja rakennetun ympäristön sekä ympäristönsuojelun lakisääteisistä viranomaistehtävistä. Lisäksi osaston tehtäviin kuuluvat myös mm. maankäytön suunnittelu, maankäytön ja maaomaisuuden hallinta sekä paikkatietoasiat.

Osaston vastuulla on kaupungin investointiohjelma (MAPSTO), joka on vuonna 2022 yli 18 miljoonaa euroa.


Osoite: Räikäntie 1, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb