Siivouspalvelupäällikkö - Seinäjoen kaupunki

Siivouspalvelupäällikkö - Seinäjoen kaupunki

Siivouspalvelupäällikön virka kaupunkiympäristön toimialan toimitiloissa

Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut yksikkö vastaa kaupungin toimitilojen siivouksesta ja välinehuoltopalveluista oheistöineen laajasti koko kaupunkialueella. Siivouspalveluissa työskentelee 110 alan ammattilaista. Työkohteitamme ovat mm. koulut, virastot, liikuntatilat sekä hammashoitolat ja terveydenhuollon palvelukeskukset. Tuotamme laitoshuoltajapalveluja myös kaupunkikonsernin yhtiöille.

Työssäsi siivouspalvelupäällikkönä olet vastuussa Toimitilojen tulosalueen siivouspalveluyksikön toiminnasta. Johdat yksikön toimintaa yhdessä kahden palvelupäällikön kanssa. Olet aktiivisesti yhteydessä henkilökuntaan tukien, johtaen ja kannustaen heitä erinomaisiin suorituksiin. Pidät yhteyttä nykyisiin asiakkaisiimme, varmistaen luvatun palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden toteutumisen.

Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta siivouspalveluiden johtamisen parista ja itsenäistä otetta, sekä hyviä organisointikykyjä ja selkeää näkemystä oman palvelualueen toiminnan organisoimisesta. Olet innostunut, aktiivinen persoona, joka omaa innovatiivisen ajattelutavan.

Koulutusvaatimuksena on restonomin (AMK) tutkinto tai muu tehtävään soveltuva AMK-tason tutkinto. Siivouspalveluissa toimiessasi on tärkeää, että olet ulospäin suuntautunut, palveluhenkinen persoona, joka osaa luoda hyviä suhteita niin asiakkaisiin ja yhteistyöverkostoihin, kuin omiinkin työntekijöihin ja organisaatioon. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa tehtävää täytettäessä. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 20.5.2019 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 231773).
Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Läs mer

www.seinajoki.fi)

Kaupunginarkkitehti Jussi Aittoniemi puh. 040 5853917, jussi.aittoniemi@seinajoki.fi
Kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, 040-8261007, juha.takamaa@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristö
Adress: Seinäjoki

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

Mer om arbetsgivaren