Sijaiseksi Kymsoten korvaushoitoyksiköihin

Tule sijaiseksi keikkatyöhön opioidiriippuvaisten korvaushoitoyksiköihin Kotkaan ja Kouvolaan.

Korvaushoitoyksiköt tarjoavat STM:n asetuksen mukaista opioidiriippuvaisten korvaushoitoa niille, joilla on todennettu opiaattiriippuvuus. Korvaushoitoyksiköiden yhteydessä toteutetaan myös huumeidenkäyttäjien sosiaali- ja terveysneuvontaa.

Kelpoisuusvaatimus sijaisuuksiin on lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat. Sairaanhoitajan sijaisuuksissa opiskelijalla on oltava suoritettuna vähintään 140 op.

Edellytämme työkokemusta tai harjoittelukokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, sekä korvaushoitoon perehtyneisyyttä.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Kymsotelaiset työskentelevät rokotettuina.

Hakemuksen jättämisen jälkeen sovi haastatteluaika rekrytoinnin yhteyshenkilön kanssa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Sonja Eerola,
sonja.eerola@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48100 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö. Laadun tekee huippuammattilaiset.