Sijaiseksi medisiinisille vuodeosastoille

Haemme lähi- ja sairaanhoitajia/sairaanhoitajaopiskelijoita määräaikaisuuksiin kesäkaudelle 1.5-30.9.2021 Kymenlaakson keskussairaalan medisiinisille vuodeosastoille K1, 7A 6.krs, 7A ja 7B.

Medisiinisillä vuodeosastoilla keskeiset sairaanhoitajan tehtävät ovat sisätautipotilaan hoitotyö, hoidon seuranta ja ohjaus. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus työn ohessa kehittää osaamista erilaisten sisätautisten potilaiden hoitotyöstä.


Tehtävä edellyttää hyvää ammattitaitoa, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä priorisointikykyä. Arvostamme aktiivista ja reipasta työotetta. Työskentelemme joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä.

Tarjoamme monipuolisen ja opettavaisen työpaikan. Arvostamme yhdessä toisiamme ja toistemme ammattitaitoa sekä kaikkia ammattiryhmiä sekä heidän työpanostaan. Huomioimme uudet työntekijät, sijaiset sekä opiskelijat ja otamme heidät ilolla vastaan. Perehdytämme sinut tehtävääsi. Työ on kolmivuorotyötä.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme.


Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla tai tehdä lyhyemmän työjakson Kymelaakson keskussairaalan vuodeosastopalveluissa, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Kuusisto 7B puh. 044 223 1711
Palveluesimies Ann-Christin Mansnerus 7A ja 7A 6.krs puh. 044 269 1466
Palveluesimies Anne-Mari Mustonen K1 puh. 044 223 1698

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.