Sijaiseksi operatiivisille osastoille

Haemme hoitajia kesäajan sijaisiksi operatiivisille osastoille. Haussa huomioidaan sairaanhoitajat, sairaanhoitaja opiskelijat, joilla on suoritettuna yli 140 opintopistettä opinnoista ennen työn aloittamista, sekä lähihoitajat. Haemme sijaisia touko-syyskuun väliselle ajalle.

Työ osastoilla on vastuullista yhteistyötä työtovereiden kanssa. Pääset hoitamaan kirurgisia potilaita eri erikoisaloilta, korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita, suu- ja hammassairauksien potilaita sekä silmäpotilaita.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Sinulta toivotaan asiakas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Vastaavasti pääset osaksi laajaa ja osaavaa joukkoa. Ei väliä oletko opiskelija, vastavalmistunut tai kokeneempi hoitaja, sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi kirurgisen hoitotyön osaajana.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kuulet enemmän!

Työhön tulo edellyttää lääkärin työhön tulotarkastusta. Kymsotelainen työskentelee tartuntatautilain mukaisesti rokotettuna.

Jos sinulle sopii jokin muu aika kuin touko-syyskuu, ota meihin yhteyttä ja keskustellaan asiasta. Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla tai tehdä lyhyemmän työjakson Kymsoten palveluissa, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies osasto 3b
Minna Suvisaari; minna.suvisaari@kymsote.fi puh: 044 2231 873
Palveluesimies osasto 5a
Viivi Peri; viivi.peri@kymsote.fi puh: 040 4898 569
Palveluesimies 5b
Kirsi Riekki; kirsi.riekki@kymsote.fi puh: 044 2232 015

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.