Sijaiseksi psykiatriaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule sijaiseksi psykiatrian mielenkiintoisiin hoitotyön tehtäviin

Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa hoidetaan Kymenlaakson alueen vakavia mielenterveyden häiriöitä sairastavia asiakkaita. Sairaalassa on viisi aikuispsykiatrian osastoa: kolme akuuttiosastoa, geropsykiatrian osasto- ja poliklinikka sekä vaativan kuntoutuksen osasto. Lisäksi sairaalassa toimii nuorisopsykiatrinen osasto.

Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia touko-syyskuun välillä. Sovellut sijaiseksi, jos sinulla on kokemusta tai kiinnostus oppia psykiatrista hoitotyötä. Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto tai olet sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelija. Työ on kolmivuorotyötä.

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että haluat keikkailla tai tehdä lyhyemmän työjakson Kymsoten psykiatrian palveluissa, olemme solmineet yhteistyösopimuksen Sarastia Rekryn kanssa. Keikkahakemuksen voit tehdä täältä: https://www.sarastiarekry.fi/lahde-keikalle/

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojasta.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Palveluesimies Anu Niemi puh. 044 2231 499
Ylihoitaja Susanna Rämä 040 4898 462

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45750 Sairaalamäki

Rekommenderade jobb