Sijaiseksi Satakunnan sairaanhoitopiiriin

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Satakunnan sairaanhoitopiirin määräaikaisissa tehtävissä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Huomioithan, että vakinaisiin työpaikkoihin, lääkärien, sairaanhoitajien/ perushoitajien, Sosiaalipalvelujen toimialueen, osastonsihteerien ja laitoshuoltajajien sijaisuuksiin on omat hakulomakkeensa, jotka löydät kotisivuiltamme www.satshp.fi tai Kuntarekry.fi-portaalista hakusanalla Satakunnan sairaanhoitopiiri.

Seuraa työpaikkailmoitteluamme kotisivuillamme (www.satshp.fi), Kuntarekry.fi –palvelussa sekä mol.fi- sivustolla ja jätä hakemuksesi tehtäviin kiinnostuksesi mukaan.

Kaikkiin tehtäviimme on määritelty kelpoisuusvaatimukset mutta sijaisuuksien täytössä voimme huomioida mahdollisuuksien mukaisesti esimerkiksi alan opiskelijoita.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisesti. Hakijan on esitettävä mahdollisessa haastattelussa Kelpoisuuden osoittavat todistukset/Opintorekisteriote ja Henkilöllisyystodistus.

Lisätietoja

http://www.satshp.fi

Tutustu työnantajaan

rekrytointi@satshp.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Harjavalta, Pori, Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.