Skip to main content
test
Sijaishuollon sosiaalityöntekijä, Iisalmi - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei sosiaalityöntekijä, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on mielenkiintoisia työpaikkoja tarjolla!

Etsimme sosiaalityöntekijää Iisalmeen. Virka sijoittuu hyvinvointialueen pohjoiselle alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lastensuojelun sosiaalityön- ja ohjauksen palveluissa vastataan Pohjois-Savon hyvinvointialueella lastensuojelun suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Lastensuojelun sosiaalityö ja -ohjaus järjestetään hyvinvointialueella viidestä alueellisesta yksiköstä; eteläiseltä, keskiseltä, koilliselta, läntiseltä ja pohjoiselta alueelta. Lastensuojelun sosiaalityö ja -ohjauksen työskentelyn organisoinnista ja päivittäisistä toiminnoista vastaavat alueittain johtavat sosiaalityöntekijät.

Lastensuojelun sosiaalityön ja -ohjauksen palvelujen sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa. Työtehtävät sisältävät myös palvelutarpeen arviointia. Tehtäviin sisältyy lastensuojelun asiakastyön lisäksi yhteistyö laajan viranomaisverkoston ja sijaishuoltopaikkojen kanssa. Lastensuojelun sosiaalityötä tehdään lastensuojelun systeemisen toimintamallin mukaisesti.

Odotamme sinulta
-lapsi- ja perhepalvelujen palvelukentän ja prosessien kokonaisvaltaista tuntemusta
-itsenäistä työotetta
-yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä verkostotyöskentely osaamista
-mukautumista nopeasti vaihtuviin tilanteisiin
-työtä määrittävän lainsäädännön osaamista
-puheeksiottamiskykyä vaikeissa asioissa

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle
-hyvän perehdytyksen tehtävään
-työyhteisön tuen ja yhteisöllisyyden
-käytössäsi on myös e-passi

Viran kelpoisuutena on laillistetun sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 7 §). Aikaisempi kokemus lastensuojelun tai perhesosiaalityön sosiaalityöntekijän tehtävistä katsotaan eduksi valintaa tehtäessä.

Palkka työstä on 3485,34/kk €. Lisäksi maksamme rekrytointibonuskokeilun mukaisen rekrytointilisän 500 €/2kk 31.12.2023 saakka.

Työaika: 37,75 h/vko

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja todistus huumausainetestistä. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Virkaa täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa mukaan tekemään yhdessä parempaa huomista!


Katso lisää Iisalmesta ja työnantajasta
www.iisalmi.fi/byiisalmi
https://pshyvinvointialue.fi/tutustu-meihin

Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Pohjois-Savon hyvinvointialue, Perhe- ja vammaispalvelut, Perhepalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut, Lastensuojelupalvelut, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelut, Iisalmi, LS sosiaalityön ja -ohjauksen palvelut
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenVirkasuhde
  • 479599
  • Sopimuksen mukaan
  • 3485,34 €/kk
  • 23.5.2023 - 6.6.2023 12:00
  • SosiaalialaSosiaalityöPohjois-SavoIisalmiHyvinvointialue

Yhteystietomme

Perhesosiaalityön esihenkilö Marja-Liisa Korhonen, p. 040 5112 423, marja-liisa.korhonen1@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Pohjois-Savon hyvinvointialue, Perhe- ja vammaispalvelut, Perhepalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut, Lastensuojelupalvelut, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelut, Iisalmi, LS sosiaalityön ja -ohjauksen palvelut

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: Virrankatu 2, 74100 Iisalmi

Rekommenderade jobb