Skip to main content
test
Sijaisia päiväkotiin - Ingå kommun

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Liity osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme työskentelemään Iloisen Inkoon hyväksi.

Inkoon kunnan varhaiskasvatukseen haetaan

SIJAISIA

eripituisiin työsuhteisiin sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa.

Sinulla voi olla alalle soveltuvaa koulutusta, alan opintoja, aiempaa kokemusta tai olet kiinnostunut suuntautumaan varhaiskasvatuksen alalle. Toivomme sinun olevan positiivinen, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen sekä olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin. Edellytämme kuitenkin työntekijöiltämme 18 vuoden ikää.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi).

Olemme sinuun yhteydessä, kun tarvitsemme sijaisia. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Sijaiseksi valitun on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Kirsi Forsell, puh. 050 440 4169, kirsi.forsell@inga.fi
Päiväkodin johtaja Marika Gröhn, puh. 050 440 4098, marika.grohn@inga.fi
Päiväkodin johtaja Ulrika Eur-Nyholm, puh 050 411 9125, ulrika.eur-nyholm@inga.fi

Lisätietoja

Inkoon kunta

Inkoo on 5 400 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.


Osoite: Rantatie 2, 10210 Inkoo

Rekommenderade jobb