Sijaisrekrytointi: Hoitaja (vanhuspalvelut) - Äänekosken kaupunki

Sijaisrekrytointi: Hoitaja (vanhuspalvelut) - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualue ilmoittaa haettavaksi hoitajan toimia määräaikaisiin työsuhteisiin arkipyhävapaiden/ vuosilomien sijaisuuksiin.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa, lyhytaikaisyksiköissä sekä laitos- ja palveluasumisessa. Hoitajan työkenttänä ovat Arjen tuen yksiköt koko kaupungin alueella ja työyksikkö määräytyy sijaistarpeen mukaisesti. Hoitajan työnkuvaan sisältyy hoitotyöhön liittyvät lähinnä perushoidolliset tehtävät eri yksiköiden työnkuvien mukaisesti.

Haemme hoitajia määräaikaisiin toimiin, työn aloitus 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Arjen tuessa toimivalta hoitajalta odotamme sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavaan työotteeseen ja hyviä työyhteisötaitoja. Työaikamuoto ja viikoittainen työaika määräytyvät työyksikön tarpeiden mukaisesti.

Kelpoisuusehtona hoitajien sijaisuuksiin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat tai henkilöt joilla on riittävä alan työkokemus

Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin ja -yksiköihin.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti.

Toivomme hakemukset Kuntarekry fi. hakujärjestelmän kautta.

Läs mer

http://www.aanekoski.fi

Vastaava ohjaaja Erja Tammelin puh 0400 115 720
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Palvelutuotanto, palveluyksiköt
Adress: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Mer om arbetsgivaren