test

Sijaisuudet ja keikkatyö: lähihoitaja

Hakuaika päättyy  14.12.2023 15:45

Etsimme uusia työkavereita moniammatillisiin tiimeihin Keski-Suomen hyvinvointialueen yksiköihin. Olet sitten pitkän linjan hoitoalan ammattilainen, vastavalmistunut tai alaa opiskeleva, meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin ja toiveisiin.

Haemme keikkatyöhön ja eri mittaisiin sijaisuuksiin

LÄHIHOITAJIA

Tarjoamme töitä sairaalapalveluissa, koti- ja asumispalveluissa, lasten-, nuorten ja perheiden palveluissa sekä laaja-alaisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa.

Voit työskennellä Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kyyjärvellä, Laukaassa, Luhangassa, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisella, Viitasaarella tai Äänekoskella.

Kerrothan hakemuksessasi omat toiveesi alueen ja yksiköiden suhteen, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Autamme sinua myös tarvittaessa kartoittamaan hyvinvointialueen avoimia työmahdollisuuksia.

Tarvittavat lääkeluvat (LOVE) on mahdollista suorittaa sijaisuuden alussa. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Opiskelijan työtehtävät määräytyvät osaamisen ja suoritettujen opintopisteiden mukaan. Työ on pääsääntöisesti 2- ja 3-vuorotyötä.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.
Rekrytointi
p. 014 269 1383
rekrytointi@ksshp.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan