test

Sijaisuudet ja keikkatyö: lähihoitaja

Ansök senast  29.2.2024 15:45

Etsimme uusia työkavereita Keski-Suomen hyvinvointialueen yksiköihin. Olet sitten pitkän linjan hoitoalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai eläkeläinen, meiltä löytyy monipuolisia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin ja toiveisiin.

Haemme keikkatyöhön ja eri mittaisiin sijaisuuksiin

LÄHIHOITAJIA

Miksi sijaisuus ja keikkatyö? Sijaisena saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, sijaisuuksien pituuksiin sekä yksiköhin, joissa haluat työskennellä. Sijaisuus antaa tilaa elämän muille osa-alueille ja suunnitelmille. Voit tutustua vapaasti eri yksiköihin ja kerätä tärkeää kokemusta hoitotyöstä tai halutessasi työllistyä tiettyyn yksikköön.

Tarjoamme töitä sairaalapalveluissa, koti- ja asumispalveluissa, lasten-, nuorten ja perheiden palveluissa sekä laaja-alaisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa ympäri Keski-Suomen.

Opiskelijan työtehtävät määräytyvät osaamisen ja suoritettujen opintopisteiden mukaan. Voit toimia: - lähihoitaja, jos olet suorittanut vähintään 120 opintopistettä - hoiva-avustajana, jos olet suorittanut alle 120 opintopistettä

Miten prosessi etenee? Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omat toiveesi alueen ja yksiköiden suhteen. Tarvittaessa autamme sinua myös kartoittamaan hyvinvointialueen avoimia työmahdollisuuksia. Tämän jälkeen saat rekrytoinnista yhteydenoton, jossa toiveita vielä tarkennetaan ja mahdolliset luvat tarkastetaan.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tehtävä vaatii riittävän suullisen ja kirjallisen suomen kielen osaamisen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.
-
Johanna Savolainen
p. 040 185 3820
johanna.m.savolainen@hyvaks.fi
-
Sofia Loisti
p. 040 352 3599
sofia.loisti@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista.

Läs om arbetsgivare