Sijaisuudet ja keikkatyöt Turun kaupungin hyvinvointitoimialalla

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala etsii työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön ympäri vuoden. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiin sijaisuuksiin. Keikkatyöt ovat alan opiskelijoille hyvä tilaisuus hankkia alan monipuolista työkokemusta ja lisätienestejä opiskelujen aikana.

Vanhus- ja vammaispalveluiden sekä terveyspalveluiden tehtäviin haetaan erityisesti lähihoitajia ja sairaanhoitajia ja alalla opiskelevia. Hyvä työkokemus voi antaa mahdollisuuden työskennellä lyhytaikaisissa sijaisuuksissa. Avoinna on myös jonkin verran avustavia tehtäviä. Joissain tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Rekrytointipalvelut kutsuu hakemuksen perusteella valitut henkilöt esittämään alkuperäiset työ-, opiskelu- ja tutkintotodistukset. Yksikössä käydään läpi tarkemmin yksilölliset työskentelymahdollisuudet.

Sijaisuuksien ja keikkatöiden välittämiseen käytetään sähköistä rekrytointijärjestelmää Kuntarekryä ja sähköisiä viestintäominaisuuksia. Keikkatarjouksista saat ilmoituksen sähköpostitse ja voit ilmoittaa kiinnostuksesi niihin keikkakalenterin kautta. Opastusta ja ohjeistusta saat rekrytointipalveluista.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut
p. 02 262 6669 (klo 8.15 - 16.00)
rekrytointi@turku.fi
Työnhakukäynnit ajanvarauksella.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Turun kaupungin hyvinvointitoimiala on osa Turun kaupungin isoa organisaatiota ja alallaan alueen suurin työnantaja, jossa työntekijällä on ison organisaation edut ja mahdollisuudet. Hyvinvointialan yksiköt ovat erittäin monipuolisia ja kooltaan työntekijäystävällisiä. Yksiköissä on mahdollista tehdä alan töitä yhdessä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa.

Suggested jobs