Skip to main content
test
Sijaisuuksia liikuntapalveluissa - Muuramen kunta

Ajoittaisia erimittaisia sijaisuuksia Muuramen toimeliaassa uimahalli-kuntosali Aallottaressa. Työ sisältää työvuorosta riippuen uinninvalvontaa, peruskoululaisten uimaopetusta, lasten vesiliikunnan sekä aikuisten vesijumpan ohjauksia ja kuntosaliohjauksia. Uinninvalvojan tehtäviin edellytetään SUH:n uinninvalvojakurssia ja hyväksytysti läpäistyä testiuintia, uimaopetuksiin SUH:n uimaopettajakurssia ja ohjauksiin joko koulutusta tai/tai kokemuksen tuomaa osaamista. Ilmoita omaavasi koulutukset hakemuksessa.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä tämä hakemus. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Tullessasi haastatteluun ota mukaasi henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Edellytämme hakijalta hyvää uinti-, opetus- sekä asiakaspalvelutaitoa.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi/uimahalli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Uurtio, uimahallin esimies, 040 559 2763

Lisätietoja

Muuramen kunta, Sivistyspalvelut, Kulttuuri ja vapaa-aika

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Rekommenderade jobb