Sijaisuuksia ruokapalveluissa - Pälkäneen kunta

Sijaisuuksia ruokapalveluissa

Etsimme ruokapalvelutyöntekijöitä ja keittäjiä eripituisiin sijaisuuksiin Pälkäneen kunnan ruoka- ja siivouspalveluissa. Sijaisuuksia on tarjolla valmistus- ja jakelukeittiöissä kunnan eri yksiköissä kuten kouluissa, päiväkodeissa ja Kukkiakodon tehostetun palveluasumisen yksikössä. Tehtäviin kuuluu työntekijän osaamisesta riippuen esimerkiksi ruoan valmistaminen ja pakkaaminen jakelupisteisiin, astiahuoltoa ja keittiön puhtaanapitotehtäviä.

Sijaisuuden aloituksesta ja kestosta sovitaan erikseen. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.

Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin ja asianmukaiset työskentelytilat. Työpaikan sijainnista ja etäisyyksistä johtuen ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan yli kolmen kuukauden kestoisissa sijaisuuksissa lain 504/2002 mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Toivomme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä alan koulutusta (esimerkiksi ravintola- ja catering-alan perustutkinto) ja työkokemusta sekä hygieniapassia.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Pälkäneen kunta, ruoka- ja siivouspalvelut, Keskustie 1, 36600 Pälkäne.

Lisätietoja

http://www.palkane.fi

Tutustu työnantajaan

Ruokapalveluesimiehen sijainen Anneli Kuiri, p. 050 315 2822, anneli.kuiri@palkane.fi

Pälkäneen kunta
Osoite: Pälkäne

Pälkäne on vireä n. 6 500 asukkaan maaseutukunta valtatie 12 varrella, Tampereelta vain 35 kilometriä Lahteen päin. Pälkäneellä yhdistyvät elinvoimaiset kylät, turvallinen ja puhdas asuinympäristö, ihmisläheiset palvelut sekä monimuotoinen yrittäjyys. Pälkäneellä työskentelet avoimessa ja vuorovaikutuksellisessa työympäristössä. Pälkäneen kunta on savuton työnantaja.