test
Sijaisuuksia Ruokapalveluun - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin Ruokapalvelussa on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia eri keittiöillä. Sijaisuuksien pituus voi olla yhden päivän tai enemmän. Haemme sijaisuuksiin reippaita, oma-aloitteisia, asiakaspalveluhenkisiä ja joustavia ruokapalvelualan työntekijöitä sekä myöskin alaa opiskelevia.

Edellytämme hygieniapassia.

Ilmoita hakemuksessa milloin olet käytettävissä sekä päivitä tietoja tarvittaessa. Kutsumme sinut tarvittaessa haastatteluun. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset sekä muut mahdolliset todistukset.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palvelupäälliköt:
Pollari-Kupila Anna-Leena, p. 044-425 5599
Kalliomäki Mari 044-4181701
Lahti Marja-Leena 044 754 1681

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Kanslia, Hallintopalvelut, Ruokapalvelut

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)

Rekommenderade jobb