Sijaisuuksia Seinäjoen kotihoidossa

Oletko sinä etsimämme hoitoalan ammattilainen töihin kotihoitoon Seinäjoen kaupungille?

Etsimme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kotihoitoon.
Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Eteläinen, Pohjoinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä yhteinen psykiatrinen ja kotikuntoutustiimi. Työskentelemme yli aluerajojen asiakastarpeen mukaisesti. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena työtehtäviin on lähihoitajan, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Myös alaa opiskelevat otetaan huomioon. Toivomme sinun olevan luotettava, ammattitaitoinen, rohkea kohtaamaan uusia tilanteita, toteuttavan kuntouttavaa työotetta hoitotyössä ja omaavan hyvät kohtaamisen taidot asiakastyössä. Eduksi katsotaan työkokemus ikäihmisten parista. Työ on aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä.
Pääsääntöisesti sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien sijaisuuksia on arkipäivisin, mutta kotikuntoutustiimissä on ajoittain sijaisuuksia myös aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/kotihoito/

Tutustu työnantajaan

Kaakkoisen alueen aluepäällikkö Kati Isomäki, p. 040 590 9724 ma-pe 9-11 tai kati.isomaki@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotihoito
Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)