Sijaisuuksiin ilmoittautuminen, Oulun Tilapalvelut - Oulun kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Oulun Tilapalveluiden sijaisuuksiin. Oulun Tilapalvelut etsii eripituisiin sijaisuuksiin asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita ateria- ja puhtauspalvelualan työntekijöitä sekä alalle opiskelevia.

Päivittäin tuotamme ateriapalveluita yli 42 000 asiakkaalle ja huolehdimme lähes 700 000 neliömetrin, lähes sadan jalkapallokentän suuruisen alueen, puhtaudesta. Työmme tuloksista voi nauttia eri puolilla Oulua sijaitsevissa kouluissa ja päiväkodeissa, sekä myös hoivakodeissa, hyvinvointikeskuksissa ja uimahalleissa. Ei liene asukasta, joka ei Oulun Tilapalveluiden palveluita tavalla tai toisella käyttäisi. Kaikki asiakkaamme, riippumatta kengän koosta, ovat meille tärkeitä.

Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisrekrytointi
sijaisrekrytointi@monetra.fi
p. 044 703 0623

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulun Tilapalvelut

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Rekommenderade jobb